ikut-ikut

Selasa, 13 Mac 2012

.. awak suka saya ? ..


kaw suka aQ ??
kaw suka aQ??
ada kah ini dusta?? 
ehhh kamu ? kaw suka aq?? 
mcm ndak prcya.. mcm rsa nak trjun bngunan saat ni..
huhu.. ngok lah kaw ni.....kaw tahu kaw ngok lah..


nak mkn bnda ni saat kaw kata g2 kpda aq.. hahaha.. lolx :p
aq tak pcya.. nak kasi jdi kaw brung puyu lah awak..hahaha..:p



:: saya rasa mcm mahu trbang atas langit tnggi2x.. rsa nak kluar dri bumi ni jak.. mcm tak nak urg tngk muka aq saat ini.. malu banar weii.. :p >.< .. aq nak tngal kat angkasa jak spya ndak dpt jmpa kaw..ndak mau tnguk muka kaw.. indak mahuuu..!!!! 

aq malu gilak babi wehh sma kaw.. malu sngat.. hahaha.. ehh btul kah aq malu?? sjak bila aq pndai malu ni sma kaw?? haha. aq nak pncingan jak tu.. hahahahaha...

tapi aq tak sngka lah kaw bule syok kat aq.. tidak aq sngka beb.. hahaha.. aq rsa aq mcm artis.. ada secret admire lah.. hahaha.. nak lumpat tnggi2x ats lngit.. nak dduk atas bulan pun mau lah.. hahaha.. merepk.. kn klau bule syok.. heee...
kaw direct to the point lah.. kaw tak gna filter lah nak luah smua tu sma aq... ^___^ mcm kna hempap batu pun ada.. memang syok gila aq ole kaw taw.. syok gila kuman taw.. >.< 

rpnya kaw tak tahu status aq..ptt kaw brani men tibai jak nak luah smuanya kat aq kan.. tapi aq cuba dgr sbb aq nak jadi pndgr yg setia.. iyaaakaww.. nmpak kaw tu..skli lagi aq pncing ..ok.. ?
awak..? saya sdh b'PUNYA ya.. harap mklum.. hahahaha..sdh berpunya lah..aq mention skali lagi.. ehehehe.. 
msti kaw ptah hati kan..?? aq tak nak kaw brhrap sngat lah.. jan nak harp tnggi2x ya.. nnrti kaw jtuh.. silap2x bole masuk ospital..mama kaw juga ssh.. heee..

sory lah beb... kaw lmbat bah.. aq syg sma soulmate aq tu.. sngt syg.. thap kuman sdh taw.. hahahaha...
mski dia 2 slalu mngasi sakit hati..buat aq meluat sma dia tpi aq ttp syg sma buypren aq 2.. hahahahaha...
sdh urgnya siut2x.. gilak2x lagi..hahaha...opsss sury bapak aq sdh terumpat kaw lah..hahaha.. :p

ehhhh kaw ?? kita trsermpak pun ndak pnah..tba2x bole syok kat aq.. hahaha.. aq rsa aq cute kot.. wakakaka... puji dri sndri lah ni..hehehe.. kita knal pun dri fb jak.. kaw kwn sma kwn aq..mngkin kwn aq cita smua sma kaw kn.. ahaha.. prwatakan aq mnrik kan? haha.. jrng nak dpt.. limited edition lah katakn.. nananana.. hahahaha... ya kaw tak pnah nmpk aq.. haha.. kaw kna angau lah oleh post2x aq kn? hahaha..kaw kna pncing lagi d situ.. hahahahaha.. 
i'm sory ya kawan... just kwn kita ya.. kwn lagi siuk.. bru lah mcm remaja bah..hahaha.. nmpk kaw tu.. kan? kita kawan.. dell?? ya kita jabat tngan ok.. ngee.. :D kita jabat smbil kita snyum mcm ni ---> ^__^ naa kn lebar snyum aq.. nmpk lesung batu..hahahaha.. :p
ok lah kwn kita stop ya.. ok bye... take care kawan.. ~~ aq suka kaw ckp PANCINGAN.. heee...

1 ulasan:

H'yue_Rahman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.